from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Elhoztam nektek ismét a kedvenc dalaimat múlthónapból. Most a kpop (amiben nagyon pop nincs is) verziót hallgathatjátok meg, ha van hozzá merszetek és kedvetek. Csak hét új kedvencet mentettem el az előző hónapban, ami szerintem nem sok, ahhoz képest, hogy a május mennyi újdonságot tartogatott nekünk. Viszont a májusi kedvenceimre még várnotok kell, de elégedjetek meg a kis rappereimmel, az áprilisi hónapból.

Kezdjük is a sort, egy ismeretlen előadóval, se a leányzóról, se a srácról nem hallottam még, azonban ez a dal nagyon megfogott. A képi világa is nagyon szép, a hangzása is bejön, a két előadó hangja is tetszik, szóval igen, minden. Egyébként nagyon egyszerű az egész klipje, de mégis ezzel és a szépségével fogja meg az embert. Ti mit gondoltok az egészről úgy összességében?

Következő alanyunk sem egy egyszerű dal. Loopy és Nafla igazából a khiphop magja… azt hiszem mondhatom őket annak. Nagyon jól csinálják, amit csinálnak. Szeretem őket nagyon, ez a zene is nagyon hamar kedvencemmé vált. Rohadt jól tolják a fiúk. Itt a klip inkább az őrület határát feszegeti, amit szintén szeretek, mert kell ilyen is. Köszi srácok. Ki szereti még őket rajtam kívül?

Jay Park ♥ Róla igazából nem is kéne írnom semmit, mert aki ismer, az tudja, hogy oda meg vissza vagyok a munkásságáért, a személyiségéért, a zenéiért és persze magáért Jayért is. Nagyon szeretem a hangját, mind amikor rappel, mind amikor énekel(ni próbál, de szerintem tud is). Boldog vagyok, hogy önmagát adhatja, nem zárja el semmilyen kiadó attól, hogy azt csinálja, amit szeretne. A Dank egy elég laza, nyárias muzsika lett, igazán meghozza a hangulatot egy kis esti sütögetéshez, bolondsághoz, mosolyhoz.

A Stray Kids fiúk nagyon belopták magukat a szívembe, bár legújabb daluk, a Miroh annyira nem fogott meg, viszont a többi zene, amit kiadtak azóta, folyamatosan hallgatás alatt vannak. Mind közül ez a kedvencem, szerintem ez lett a legjobb. Erőteljes, de mégis vannak benne olyan részek, amikor kicsit visszább vesznek. Az egész koncepció elég egyszerű, a fiúkra fókuszál, rohadt jó. Nektek most melyik a kedvenc dalotok a fiúktól?

Ismét egy számomra újonc csajszi Kang Xiwon, mondjuk nem lep meg, mert a Produce 101 – et nem nagyon követem. Viszont örülök Xiwonnak, szerintem igazán jó dallal sikerült debütálnia. Ügyes, tetszik a hajszíne, cuki, a tánc is nagyon bejön, meg a klip szín és képvilága. Hogy tetszik a leányzó?

Most a legtöbb erőteljesebb női idolt és bandát hoztam el nektek. Ismét egy rapper lánycsapatot hallhatunk, de én nagyon szeretem a Midnight csajokat. Baromi jól nyomják, a hangjuk is nagyon jó, a zene amit létrehoznak mindig megfog valamivel. Lehet, hogy nektek nem ez a stílusotok, főleg nem a koreai világban, viszont szerintem akkor is rohadt jók. Nektek mi a véleményetek?

Utoljára hagytam a BLACKPINK lányokat, hiszen talán áprilisban az ő comebackjük hozta a legnagyobb sikert. A négy lánynak sikerült megdönteniük a legtöbb youtube rekordot (amit nem sokkal később a BTS – nek sikerült ismét leelőznie), ami miatt szerintem igazán büszkék lehetünk a kedvenceinkre. A Kill This Love és az egész album úgy ahogy van, fenomenális. Eddig még nem sikerült a csajoknak mellé lőniük. Ti is így gondoljátok?

Kíváncsi vagyok nektek melyik dal volt ismerős?! Szerintem mutattam újakat is, hogy tetszettek? Várom bármilyen hozzáfűznivalótokat. Ne tartsátok magatokban őket!

Puszi,
Ninaa