AJÁNLÓ | Március sorozata

Srácok! Én soha nem gondoltam volna, hogy belebotlok még egy olyan sorozatba, amit két nap alatt ledarálhatok (na jó, három plusz a szünetek, de a lényeg, hogy gyors volt). Először is leszögezném, hogy hatalmas kételyeim voltak a sorozat miatt, és nem, nem azért, mert Bella Thorne a főszereplője. Őt imádom, és hogy milyen jól alakított.. aztaa, rég láttam már sorozatban, de bátran ki merem jelenteni, hogy kiváló színésznő. Szóval, azért voltak kételyeim, mert sok kritikát olvastam róla.. és nem voltak túl jók. Viszont úgy tűnik, nem szabad hallgatnom rájuk.

A sorozatról röviden: Paige Townsen és két barátja (Cassie és Jake) főiskolai hallgatók Hollywoodban. A két barátnő mindig is színésznő akart lenni és most adatott egy alkalom, amely megváltoztathatja egyikük életét. Jelentkeznek a “Locked” sorozat sztárjának a szerepére, amit Paige sikeresen meg is kapott és ezután bonyolódik a történet. Hogyan alakul Paige sorsa? Milyen sikerei lesznek? Új barátai lesznek, vagy a régiekkel marad? A sorozatból kiderül.

Ha röviden el akarjuk mesélni a történetet és spoilermentesen írni róla, akkor itt ér véget a beszélgetésünk. Azonban azt még elárulom, hogy nagyon sok áskálódást, titkokat és szerelmi sokszögeket kapunk a sorozatban, amellett se menjünk el, hogy a színészkedésbe, a forgatásokba is kapunk némi bepillantást. Szerintem remek sztori. Engem nagyon megfogott.

Egyébként a Freeform csatorna vetíti és Marlene King és Rebecca Serle rendezi. Már emiatt is féltem belevágni, néha el tudja basszarintani a dolgokat Marlene. Viszont be kell valljam és szerintem a három napos darából már rájöhetettetek, hogy ez a 10 részes kis sorozat nagyon is király. Nem értem a nézői statisztikát, nem értem, hogy ez miért nem tetszett azoknak, akik szeretik a hasonló drámákat. Azt azért hozzáteszem, hogy az utolsó két rész tényleg kiszámítható volt, viszont az előtte való nyolc nagyon pörgött, nagyon ütött, igazán jól megcsinálták. 

Egyértelműen ez volt számomra március sorozata, és még van egy, amit be fogok nektek mutatni a blogon, de egyelőre ezt szerettem volna csak nektek felfedni. Mindenképpen nézzétek meg vagy csak egy – két részt, hátha Ti is megszeretitek. Az csak hab a tortán, hogy nem kell sokat várnom az újabb évadra, hiszen a mai nap folyamán már folytatták is, csak a magyar feliratra kell várnom.

Számomra ez a sorozat: 10/8
iMDB szerint: 10/7,1

Tovább szeretnéd nézni? Akkor itt egy link, amin megteheted!

Ti láttátok már? Ha igen, mindenképp számoljatok be nekem róla, hogy mennyire tetszett, vagy épp nem tetszett. A másik kérdésem pedig: ha még nem láttátok, megnézitek?

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük