2018. 04. 27.     ninaa     ajánló, hónap bloggere    2 comments


Sziasztok! Bár kicsit (nagyon!) megkésve jöttem ezzel a cikkemmel, de nézzétek el nekem, nem ezen a oldalon akartam eredetileg lenni és a flaunt kicsit képtelen választ adni a levelemre. A fromninaa készülőben van, a design megvan, a költözés seperc alatt meg lesz, csak a domaint vagy az aldomaint kéne megkaponom pár napon belül. Már múlt héten írtam nekik, de eddig semmi válasz. Ellenben a pár napja írt levelemre már méltattak vissza írni. Szóval.. ja, türelem Ninaa. Türelem pls.

Szóval, a hónap bloggerével, azaz a március bloggerével jöttem nektek. Erre a hónapra, amivel jól megkéstem egy igazán különleges személyt szántam, vagyis a többiektől biztosan különbözik, hiszen ennek a személynek az oldala inkább egy kritikás lap, mint blog, de mégis blog. Értitek, remélem.

 

 

 
Ő nem más, mint Revorina Critics és a revorina.blogspot.hu oldala.
 

Revorina oldalára nem rég figyeltem fel, bár már nézegettem egy – két bejegyzését régebb óta is. Aztán pedig azt vettem észre, hogy minden nap felnézek, megnézem az új bejegyzéseit és el kell árulnom azt is, hogy kicsit irigykedem rá. Hasonló oldalt szeretnék én is, csak több zenei résszel, bloggerekkel, véleményekkel. Na, de majd összejön nekem is.

Szóval az oldal leginkább kritikákkal, véleményekkel, ajánlókkal foglalkozik. Ezeken belül filmekkel, zenékkel, könyvekkel és sorozatokkal. A híresebb sorozatok színészeiről is vannak apróbb hírmorzsák, tehát ha valaki oda van az ilyen témákért (mint én is), akkor mindenképpen érdemes benézni hozzá. Hiszen nagyon jó az oldal, ügyesen ír, összeszedett és minden naprakész. 

Ti ismeritek őt és a lapját? Ha nem, akkor mindenképpen nézzetek be. Érdemes lehet.
Puszi,
Ninaa