AJÁNLÓ | Legendás állatok és megfigyelésük

 
Sziasztok! Mai nap egy olyan filmről hoztam el a véleményemet, amiről már annyi jót hallottam és elég régóta meg szerettem volna nézni, de mindig volt más, ezért eddig fajult a dolog. Ez pedig nem más, mint a Legendás állatok és megfigyelésük.

Párommal kétszer estünk neki, de sajnos mind a kétszer altató hatással volt ránk. Nagyon rég éreztem azt, hogy elpocsékoltam 2 órát az életemből, de itt ez történt. Maga a sztori igazán érdekes volt, 70 évvel Harry Potter megjelenése előtt, na meg a különleges szörnyek.. de mit is kaptunk? Kevés "lenyűgöző" teremtményt és sokféle számomra kicsit érthetetlen cselekményszálat.

 

 

A karakterekkel sem voltam megelégedve, bár a főszereplőt, Salmandert kedveltem, főleg azt, ahogy a teremtményeiről beszélt, ahogy bánt velük. Goldstein karaktere elég laposnak bizonyult, ez az alábecsült és nem megfelelően dolgozó nő típus kezd unalmas lenni, viszont a testvére Queenie annál inkább érdekesebb volt. Szerettem a képességeit és igazán felcserélhették volna a két egyént, sokkal jobb lett volna szerintem a történet. A mugliról pedig.. na jó, ő néha megnevettetett. Tetszett, ahogy belepottyant ebbe az egész varázsvilágba. Ha lesz folytatása a filmnek (és lesz), és ők négyen lesznek továbbra is a szereplők, akkor nem lesz rossz. Viszont többet kéne megtudni róluk. Főleg Salmander múltjáról.

Volt egy másik fő szál is a történetben, akik a "Varázsbűn – üldözési Főosztály" tagjai voltak, féltek, hogy Salmander elkóborolt kis állatkái veszélyt hoznak a varázslókra és felfedik őket a világban, ezért elkezdték őket üldözni. De.. számomra felejthetőek voltak. Nem volt olyan nagy hatással rám, mint például az, "akinek a nevét nem mondjuk ki". Igen, akarva – akaratlanul is a Harry Potter filmekhez hasonlítom. És én többet szerettem volna megtudni a különleges lényekről, szerettem volna, ha őket is jobban bevonják a történetbe, de majd talán a következő részben. Mellékesen az egész film látványvilága gyönyörű volt, ami hatalmas pozitívum.

Annak ellenére viszont, hogy nem jött be nagyon a film, a következő részt meg fogom nézni, hiszen kevés természetfeletti, boszis, varázslós film van. Így mindent meg kell emészteni. Nemde?

 

Nektek mi a véleményetek róla? Biztos, hogy Ti hamarabb láttátok, mint én, írjátok meg mit gondoltok róla.

Puszi,
Ninaa 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük