AJÁNLÓ | Két film egy posztban

Ma két ajánlóval érkeznék, filmről már úgy is régen volt szó az oldalon. Mostanában kimaradtak az újak, mert nem volt jó minőségű, vagy épp nem votl még szinkronos az, amit meg szerettünk volna nézni párommal. Azonban kettőre most sor került. Hogy mennyire tetszettek a filmek? Mindjárt megtudjátok.


READY PLAYER ONE

Egyszerűen imádtam. Nagyon tetszett a történet, kicsit a Sword Art Online című animéhez hasonlított. Ugye itt a jövőben, pontosabban 2044 – ben, egy játékvilágban vagyunk. Oasis az a hely, ahol mindenki lenni szeretni, mert a való világban nincs semmi jó. Szóval a játék világban láthatjuk a legtöbb eseményt, de természetesen, mint mindenhol, ott is van egy gonosz, aki tönkre akarja tenni Oasis szépségét és különlegességét. Na, de ezt a trailer jobban el tudja nektek mondani, hogy pontosan miről szól. Szóval nézzétek meg:

A film az a sci-fi, amit én és a párom imádunk. Egy pillanatra sem figyeltünk másra, de tényleg nem. Tetszettek a karakterek, a játéknak a világa, az elképzelés, a történet és természetesen az is, ahogy a gonosz ellen játszottak és védték meg a játékot. Ami szerintem elég béna volt, hogy az ott található karakterek, akik a főszereplő barátaivá váltak szinte mind egy helyen laktak. Mi erre az esély? Semmi. Viszont ezen kívül tényleg jó film volt, még ha az előzetese valakinek kusza lenne. Teljes történetet kapunk.

Legjobb jelenet: Mondjuk a táncolós része, de igazából bármelyiket kiemelném. Jó volt nagyon minden benne.
Egyébként ajánlom-e? Igen!

IMDb szerint: 7,6
Ninaa szerint: 8,5


HANG NÉLKÜL

A horror film, amit meg akartam nézni, de úgy nem voltam ráizgulva. A héten viszont úgy gondoltam, miért ne? Unatkoztam, nekiláttam. A 40. percig tényleg hang nélküli az egész, az ez előtti részletek annyira nem is érdekesek, aztán kicsit beindul a történet.. de minek?

Egész idő alatt unatkoztam, bár mit is vártam egy “Hang nélkül” című filmtől? Fogalmam sincs. Bár ennél azért jobbat, az biztos.  A jeleléssel próbálták a beszédet megoldani, de ugye azt nem értem. Néha suttogtak, de azt nem hallottam. Aztán ugye néha – néha megszólaltak. Az 50. perctől kicsit végre érdekesebbé vált a történet és elkezdődött az üldözés.. Az asszony terhessége mondjuk rátett egy lapáttal a hangulatra és nyomasztó volt miatta, de akkor is marha unalmas volt. Emily Blunt volt a főszereplő és ő elég jól játszotta a szerepét, az apuka is, bár nálam csak annyi maradt meg belőle, hogy szexi volt. ^^” És… körülbelül ennyi is. A végén megmenekül a család? Na, ha van kedvetek megnézitek, és megtudjátok.

Legjobb jelenet egy minispoiler: Amikor az asszony belelép a szögbe.
Egyébként ajánlom-e? NEM!

IMDb értékelése: 7,8
Ninaa szerint: 3.. jóindulattal

Láttátok valamelyik filmet? Megnézitek? Írjátok le véleményeiteket.

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük