AJÁNLÓ | Kedvenc oldalaim #1

Sziasztok! Bár sok látogatóval nem büszkélkedhetek még, de szeretném nektek bemutatni a kedvenc oldalaimat (itt most, ebben a pillanatban nem blogokról fogok írni), akikhez minden nap benézek és nektek is ajánlom a követésüket.

1. Drea • tvdto.com

Ha Ti is odáig meg vissza vagytok a Vámpírnaplók, The Originals vagy a nemrégiben indult Legacies című sorozatokért, vagyis Julie Plec univerzumáért, akkor szerintem a legjobb oldalt mutatom be nektek. Drea a legfrissebb infókkal látja el a rajongókat, rengeteg olvashattok a sorozatokról és természetesen a Legaciest, amint leadják odakinn, a tvdto.com oldalon találhatjátok meg először feliratosan és aztán magyarul is. Nem utolsó sorban nyereményjáték is van még nála, de már nem sokáig lehet rá jelentkezni, szóval pattanjatok át hozzá, le ne maradjatok a jóról.

2. Fanni • redcarpet-fashion.gp

Fanni oldala a sztárok megjelenéseit vesézi ki, ahogy a vörös szőnyegen megjelennek, vagy épp az utcán egy különleges szettben. Ha Ti is imádjátok a divatot, a díjátadókon megjelent énekes, színészek vagy modellek ruháit csodálni, akkor irány az oldalára és csodáljátok őket. Heti szavazás is van, ahol megválaszthatjátok a hét legjobban öltözött hírességét, vagy épp az aktuális trendekről is értesülhettek.

3. Eszter • scriptsfromesther.blogspot.com

Ritkán olvasok történeteket, inkább blogok és fansitek oldalait nézegetem, sztárokat követek és egyéb, de Eszter oldala és az ő sztorijai annyira megfognak mindig. Valamiért annyira jók, könnyedek, de mégis magával ragadóak. A “nem tudom letenni” kategóriába tartoznak. Érdemes hozzá is benézni, van már több befejezett és most egy új története, ami ismét nagy jó annak ellenére, hogy még csak pár rész van belőle fent.

Na, neked ki volt ismerős? Melyik oldalra látogattál el?

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük