AJÁNLÓ | Július és augusztus bloggere

Sziasztok. Ismét elérkeztünk egy újabb hónap, újabb kedvencéhez, kicsit most rendhagyó lesz, ugyanis a július és az augusztusi hónap kedvencét is meg akartam választani. Ezt mind azért, mert a blogger, akit most röviden bemutatnék nektek két oldalt is vezet és mind a kettőért oda vagyok.

Július bloggere: Eszter és az ő személyes oldala a because-imadreamer.blogspot.com

Nem hiába szeretem az oldalát, hiszen a témák, amikben ír az én témáimhoz hasonlít. Szeretem, amikor híreket oszt meg, érdekességeket hoz, mint példéul: Mi az az ikerláng szerelem?, vagy amikor személyesebb bejegyzésekkel jön. Számomra mindig öröm olvasni az újabb bejegyzéseit. A tageket sem lehet kihagyni, mert ugye én is nagy tagfüggő vagyok. Esztert egyébként több, mint egy éve ismerem, rengetegszer kért tőlem kinézetet, amiért hálás vagyok, emellett pedig a BQ miatt lettünk közelebbi barátok. Mondhatom annak remélem. Abban pedig biztos vagyok, hogy hamarosan egy találkozót is megejtünk. Ugye? Bízom benne, hogy hamarosan boldogabb idők járnak majd feléd, mert ez fél év.. fogalmam sincs, hogy bírtad ki. Erős vagy ♥ Örülök, hogy ismerhetlek.

Augusztus bloggere: ugye szintén Eszter és msot az ő írói oldala, a scriptsfromesther.blogspot.com

Augusztusban sokat jártam a történetes lapjára is, a Dance with Arizona sztorija nagyon megfogott és csak úgy faltam a sorokat. Az, hogy a táncot ragadta meg, mint témát és ebbe a hírességek világát és természetes a szerelmi szálakat is belevonva ismerhetjük meg Hanna életét, emiatt pedig nagyon tetszik. Igazán jók a történetvezetések, a kötelékek, a karakterek, szóval igen, engem nagyon megfogott. Tudom, nem sok van már hátra a végéből, de még el tudnék belőle olvasni jó pár részt, szóval ha tudod, húzd addig, ameddig csak lehet. Aki pedig eddig nem ismertet a sztorit, az mindenképp nézzen be hozzá. Az egyik legjobbak közt van.

Találkozunk a következő hónap bloggere bejegyzésnél. Vajon ki lesz szeptemberben a kedvencem? Ti ismeritek Esztert és a lapjait? Ha nem, akkor mindenképpen nézzetek be.

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük