AJÁNLÓ | Január sorozata

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben olyan sorozatról fogok írni röviden, amit a hónapban láttam / kezdtem el nézni és természetesen a végén kiderül, hogy ajánlanám – e vagy sem.

Januári hónap sorozata: Inhumans (Embertelenek)

Bár a sorozat 2017 – ben jött ki, én január végén daráltam le a mindössze 8 részt. Szerintem igazán érdekes volt, bár hiányoltam belőle egy – két dolgot. Először is azt, hogy a szereplők életéről egy kicsit többet is megtudjunk. Bár a sorozatban vissza – vissza tekintünk mindenkinek egy kicsit a múltjára, de rászánhattak volna a családokra egy – egy epizódot, amivel egyértelműen egy 12 részes sorozatot kaptunk volna. Hiányoltam belőle azt is, hogy kevés volt a harc, a különleges harci képesség. Szóval egy Marvel sorozathoz képest egészen gyenge volt, de mégis felkeltette az érdeklődésem. A harcok, a kutyi, a végkimenetel. Kicsit talán csavarosnak éreztem a végét. Ha valaki akar egy jó, délutáni kikapcsolódást, próbálkozzon meg vele, de ilyen egyszer nézhetős, kicsit talán felejtős sorozatról van szó. Az előzetesét és a leírását olvashatjátok lentebb:

A történet szereplői a már A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben is bemutatott embertelen (inhuman) faj tagjai, pontosabban azon rétege, akik a Holdon élnek az emberek világától elrejtőzve. A főszerepben a faj vezetője, Fekete Villám és a királyi család áll, akik a Földre menekültek miután a király öccse, Maximus katonai puccsot hajtott végre. A számukra idegen világba jutott családnak össze kell fognia, hogy népüket és az embereket is megmentsék. (forrás: wikipédia)

 

 

Ti láttátok már? Akkor véleményeket ide! Ha pedig még nem, akkor meg fogjátok nézni?

 

2 hozzászólás “AJÁNLÓ | Január sorozata” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük