AJÁNLÓ | Január bloggere

Sziasztok drágák ♥ Ma bevezetem a már régóta kikívánkozni vágyódó sorozatomat, amit már a BQ oldalán is be szerettem volna vezetni, ez pedig nem más, mint a hónap bloggere rovat.

Havonta fogtok találkozni valakivel, akit az aktuális hónapban kezdtem el követni, vagy a legtöbbször olvastam, esetleg ha épp nincs újonc a láthatáron, akkor jönnek a veteránok, akikkel már régóta tartom a kapcsolatot. Persze olyan is akadhat, aki már régóta blogol, de én csak akkor bukkantam rá és annyira megfog, hogy ő lesz a hónap bloggere. Ez majd kiderül. Most pedig hagy mutassam be nektek a januári hónap bloggerét:

 

Asuna az asunasketchbook.com bloggere

 
Már régóta követem őt, gportálon kezdődött az egész. Tudni illik, aki az animéket szereti, rossz ember nem lehet (vagy de.. de az mellékes). Szóval nekem szinte minden blogger tetszik, ha egy kicsit is animés, vagy kpopper, esetleg rapzene kedvelő. Tehát, aki az én stílusomhoz is közel áll. Na, Asunát is emiatt ismertem meg és kedveltem meg az oldalát. A blogger közösségnek köszönhetően pedig facebookon is ismerősök lehetünk. A tavalyi évben sajnos rengeteg rossz dolgon esett át, de szívből kívánok neki egy jobb és szebb 2018 – at. Nagyon szeretem az oldalát, a rajzait, a véleményeit, az ajánlóit szóval igen, mindent, amit mutat nekünk. Az évben sikerült saját domainre szert tennie és annyira szép lett minden. Rettentően féltékeny vagyok ám. ^^ Mindenképpen nézzetek be hozzá, higgyétek el, megéri!
 
Ennyi lett volna ez a bejegyzés. Körülbelül egy hónap múlva újabb kedvencet választok. Leginkább az fogja megkapni a címet, akit a legtöbbször olvastam februárban. Legyetek nagyon jók és írjatok sokat!
 
Puszi,
Ninaa

2 hozzászólás “AJÁNLÓ | Január bloggere” bejegyzéshez

  1. Nagyon szépen köszönöm Ninaa!

    Tegnap este még írtak is a chatbe, hogy látták nálad a blogom és megdicsérték az dizájnt. Elképzelni nem tudtam mire értették, de már éppen aludni készültem, ezért ez az estém rejtélye maradt. XD Meglepődtem amikor ma délután megláttam az írásod és el kell mondanom, hogy igazán jól estek a szavaid. ^_^ ♥ Igazán örülök, még egyszer köszönöm szépen!

    Még annyit hozzátennék, hogy ez egy szuperaranyos és hasznos ötlet. Újoncoknak különösen, ha kevés az olvasójuk, a régi bloggereknek meg szintén nagyon kedves gesztus. ^^ Én nekem feldobtad a hétfőmet, annyi bizonyos. Kíváncsian várom a februári hónap bloggerét is.

  2. Igazán nincs mit!

    Örülök, hogy boldoggá tettem a napod! 🙂 Szerintem is jó lehet mindenki számára egy ilyen kis bloggerajánló cikk. Többen is gondolhatnának rá ^^. A február bloggerét még magam sem tudom, de még van időm nézelődni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük