AJÁNLÓ | Április bloggere

Sziasztok! Ismét egy kis késéssel, de megérkeztem a múlt hónap, azaz az áprilisi hónap bloggerével. Ne haragudjatok, hogy csak most, de elfeledkeztem a poszt kiírásával, azonban júniusban ígérem az első héten meg fogjátok kapni a kedvencemet. Hogy most kire esett a választásom, hát kattintsatok a teljes bejegyzésre és máris megtudjátok.

A szerencsés pedig Thea blogja lett a mindenurlfoglalt.blogspot.hu.
A nyitása után találtam rá a fiatal leányzó blogjára, szóval körülbeül egy éve követem őt és mindig van valami újdonság a tarsolyában, amivel meg tud lepni. Nagyon ügyesen ír, olyan témákkal áll elő, amik a legtöbb embert érdekelheti. Személyesebb posztjai is vannak, de kevesebb, inkább ajánlókkal lep meg minket, motivációs bejegyzéseket ír és újdonságokat ötletel ki. Az pedig szintén nem utolsó szempont, hogy az oldal maga is magával ragadó. Annyira egyedi és gyönyörű kinézeteket tud készíteni. Irigylem az ügyességét és én is szeretnék ilyen szépeket készíteni ide erre az ördögi szolgáltatóra. Ha már a designnél járunk, van egy úgynevezett aloldala is, ahová blogspot témákat tesz fel, nézzetek be oda is.
Szóval, ha valaki még nem ismeri őt és a mindenurlfoglalt blogot, akkor mindenféleképpen nézzen be hozzá és kreatívkodjatok vele, vagy motiválódj, esetleg élvezd az ajánlóit, vagy csak szeresd őt és az oldalát. 
Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük