AJÁNLÓ | 10+1 zene a forró nyári napokra

Minden évben szeretnék egy ehhez hasonló listát írni. A tavalyiak itt és itt találhatóak meg. Nem szerettem volna sokáig húzni a mostani listámat, így már össze is szedtem a kedvenceimet, amit én szinte minden nap meg fogok hallgatni egyszer.. vagy többször.
Kezdjük is az egyik legjobbal, ami Dua Lipa és Calvin Harris kollabjának köszönhető. A klip igazán színes lett, a szövege forró szerelmi szál, szóval a One Kiss egy tökéletes nyári dal. 

A második nagy kedvencem Clean Bandit és Demi Lovato együttműködése és a Solo című daluk. Tudjátok, én nem igazán rajongok Demi Lovatoért, talán 3 száma van, ami tetszik, de ez nagyon bejön. A hangja is csúcs, Clean Bandit társasága pedig nagyszerű alapot ad neki. Bevallom, nem igazán nézem a klipet, a zene a fontos most, aminek a címből is kiderülhet, a szingliség, az egyedüllét a témája.

Luis Fonsi remekmű Stefflon Don rapperínával. Huhh, van ilyen szó? Ha nincs, akkor most levédem! Csak vicceltem ^^” A zenéhez térjünk vissza. Azt hangoztatták, talán a Despacito örököse is lehet, viszont egy hét eltelt, így erről letehetünk. Azonban én nagyon szeretem. A Calypso igazán chill lett, szórakozáshoz tökéletes. A klip nagyon nyáriassá sikeredett, tehát abszolút ide illik. Ki szereti még rajtam kívül?

Ugye nem kell bemutatnom Camila és Pharell közös szerzeményét a Sangria Wine – t? Ez is lazulós, kicsit mámoros, szó szerint arról papolnak, hogy hogyan nyomjuk el a sangriai bor táncot. Ki tudja már?
Ötödik dalként bemutatnék nektek egy magyar előadót is, azaz kettőt, négyet… na mindegy. Szóval ők a BSW srácok és a Rico x Miss Mood párosok lennének. Az Éld át című daluk remek lett, szinte minden eddigi zenénél leírtam, hogy baromira nyárias stílusa van. Azonban ennél is meg kellett említenem. Az egész úgy ahogy van, tökéletes! A bubifújás, a napsütés, a naplemente, a piknikezés, a sör és a boldogság. Ez az igazi nyár. Nem?
Egy kis újdonság, amiről sokat nem tudok és Troyet sem ismerem, azonban Ariana nagyon feldobja az egész dalt. Örülök, hogy megcsinálták. Tetszik, nem biztos, hogy a nyárra tökéletes, azonban én halálra fogom hallgatni a Dance To This – t. Ki van még így vele?
Nem maradhat ki Cardi B sem erről a listáról. Én imádom ezt a nőszemélyt, bár Nicki Minajt jobban, de ez most nem számít. J Balvin és Bad Bunny közreműködésével sikerült létrehozniuk ezt az igazán ütemes dalocskát. Az I Like It számomra már most sláger.

Jöjjenek a kissé latinosabb muzsikák, megspékelve a seggrázással. Karol G mostanában nagyon a kedvencem lett. Ennek a zenének a klipje rohadt fura, de annál jobb a zene. Ilyenekre szeretnek a mai fiatalok bulizni, vagy nem?
Thalía örök kedvenc marad. Nagyon szerettem a szappanoperáit is, de a hangja sem utolsó. Gyönyörű, minden szempontból tehetséges és Natti pedig csak feldobni tudja ezt a zenét. Kissé lassúcska, de szerintem ettől olyan izgi, szexi és dögös az egész. Ti is szeretitek?
Utolsóként pedig megemlíteném azt a dalt, ami nem rég látott, vagyis hallatott napvilágot, de már az elején megfogott. Sean Paul mindig is a kedvencem volt, Sigala mostanában nagyon jókat alkot, a harmadik személyt azonban nem ismerem. Viszont jó triót alkotnak. 
A plusz egyem, ami kimaradhatatlan. Én nagyon szeretem MISSHt, akárki akármit mond. Opitz Barbi hangja még mindig nagyon jó. Herceg pedig isteni latin dalokat tud készíteni magyar létére. Bár a La La La nem latin, de mégis pörgős, mégis bulizós és sokak kedvence is lett. 

Na, nektek ki a kedvenc? Melyik zenétől érzitek, hogy itt a nyár? Ha nincs köztük olyan, akkor mutassátok meg a Ti kedvenceiteket is.

Puszi,
Ninaa 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük