5+1 dolog, amiért szeretjük az őszt

Mivel már ténylegesen elért minket az ősz, hát itt az ideje egy ezzel kapcsolatos posztnak is. Szerintem a legtöbben már tudjátok, hogy nem vagyok oda túlságosan ezért az időszakért. Viszont ennek ellenére szeretném összeszedni a szépséges oldalát, amivel a legtöbben biztosan egyet fogtok érteni.

1. A teljes ruhatáram kihasználhatom Ezt úgy írom, mintha olyan jó cuccaim lennének, vagy épp divatosba tenném magam. Pedig nem. Viszont ilyenkor már tényleg ki tudom használni azt, ami a szekrényemben lapul. A pulóvereimet egytől egyig imádom. A bőrkabátok ilyenkor kihagyhatatlanok és nálam a sálak is szóba jöhetnek. A cipőimmel még kezdeni kell valamit, mert azok elkoptak idővel, így be kell szereznem az évben újakat. 2. Fotózáshoz ideális időszak Igen, ezt is hozzá kell tenni az ősz szépségeihez és természetesen emiatt én is nagyon szeretem. Bár melyik évszak nem fotogén? Mindegyik az, mindegyikben találunk jó pillanatokat, de akkor is az ősz a legjobb. 3. Gyönyörű. Ehhez nincs mit hozzátenni. Szeretem a színeit, ahogy mindenki más. Szeretem a szép mintás faleveleket. Olyankor az esőt, ami ősszel a legjobb. A dörgést, villámlást (amikor épp nem viszi magával az áramot). 4. Halloween Tudom, ez egy nagyon megosztó téma. Tudom, az amcsiknál van halloween, itt pedig mindenszentek napja van. Szerintem pedig mindkettő. Ha már megannyi baromságot átvettünk az amcsiktól, akkor ezt miért ne tehetnénk? Szóval én kimegyek a szeretteimhez és ha úgy van, tartunk egy kis halloweeni bulit is. Viszont egy horrorfilm maraton akkorra mindenképp becsúszik majd. 5. Otthon édes otthon Jöhetnek a forró csokik, forralt bor (*-*) a finom kávék, a meleg teák és a bebújós, "csak vagyok" napok. Bújjunk be az ágyikónkba, nassoljunk, sorozatozzunk, szeretgessük a párunkat, lustuljunk. Tulajdonképpen ezt bármikor megtarthatja az ember lánya, fia, de azt hiszem, ősszel kell kezdeni, hogy a telet már felkészülten várjuk. 5+1. Hobbik kihasználása A legjobb időszak, amikor blogolhatsz. Nem csalogat ki a meleg a hideg házikódból, nincs kedved hógolyózni vagy szánkózni, korcsolyázni (bármi téli dolgot csinálni )a haverjaiddal vagy épp elmenni az este iszogatni. Nem. Ősszel sokszor otthon maradhatunk, bekuckózhatunk és bekapcsoljuk a kedvenc sorozatunkat, vagy elkezdjük írni a következő bejegyzésünk, esetleg olvasunk, vagy csak lustálkodunk. Igen, ezeket mind megtehetjük, ha van pár szabad percünk, óránk, napunk. És hogy miért nem szeretem?

Mert hideg. Szeles. Viharos. Közeledik a karácsony. Eltelt még egy év. Öregszem. Anno' a suli miatt. A fanatikus karácsony imádók már most készülnek, díszítenek, megőrjítenek *bocsi, azoktól, akik ezt a tábort erősítik*. Ha túlöltözök megsülök, ha nem öltözök fel rendesen, megfagyok. Hülye időjárás. Kisül a szemem, ha nem veszek fel napszemüveget, de ha elmegy a nap, akkor meg baszhatom *sorry, not sorry*. Hamar sötétedik és későn kel a nap. Nekem szükségem van a napra!

4 hozzászólás “5+1 dolog, amiért szeretjük az őszt” bejegyzéshez

  1. Hát igen, a legtöbben ezt szeretjük az őszben ^^. A nyársalás amúgy eszembe sem jutott. Az nekem inkább nyári program >.<

    Köszönöm amúgy ^^.
    Puszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük