from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Mára hoztam nektek 5 filmet még tavalyról, ahogy a címben is említettem, amiket az elmúlt két hétben néztem meg. Mindet imádtam, amiket itt felsorolok. Kíváncsi vagyok, nektek melyik a kedvencetek. Véleményeket ide. Hasonló filmeket is ajánlhattok, ha szeretnétek.

https://3.bp.blogspot.com/-WnxUuOU6Jec/W0KEK_xcgxI/AAAAAAAAArs/4fgD6DtpiRg4husjDgigbFyJXP6rgvGYgCPcBGAYYCw/s640/filmek-amiket-varok.jpg

1. Egy kis szívesség
Stephanie (Anna Kendrick) egy átlagos egyedülálló vlogger anyuka, aki egy napon összebarátkozik a koránt sem átlagos, de annál titokzatosabb Emilyvel (Blake Lively). Vagyis csak azt hiszi, hogy barátok, hiszen egyik nap, egy kis szívességre hivatkozva, rábízza fiát és nyomtalanul eltűnik. A keresése folytán rengeteg titokra derül fény. A film rengeteg csavart rejt magában, folyamatos figyelmet követel, tetszik, hogy Blake játssza a “rosszfiút”, míg Anna a kis esetlen szereplőt, de a végére aztán belehúz. Mindenképp nézzétek meg, ha még nem láttátok. Rég láttam ennyire jó filmet.

2. Aquaman
A másik kedvencem, azaz kedvencünk a párommal. Nagyon el szerettünk volna menni moziba megnézni, de végül letettünk róla, így itthon a kényelmes ágyikónkba, egymáshoz bújva láttuk. Nem okozott így sem csalódást. Jason Momoa nagyon jó színész, tökéletes Aquamanként. Tetszettek a beszólások, a képi világa, Nicole Kidman tökéletes mamaszerepet kapott, Ambert, mint embert utálom, színészként megállta a helyét, de mivel tönkretette majdnem Johnny Depp életét, így inkább többet nem írnék róla. A filmről még egy minimális véleményt azért hoznék, hiszen Atlantisz valami gyönyörű volt, a járgányok is, ahogyan a harcok is királyul néztek ki. Sajnáltam egy picit, hogy nem moziban láttuk, mert 3D – be azért még istenibb lett volna az egész, dehát.. ez van. Egyhamar nem fogják túlszárnyalni szerintem. Max valamelyik Marvel filmecske.

3. Látlak
A következő favoritem a Látlak című film, Bella Thorne főszereplésével. Nem gondoltam volna, hogy kap szinkront, de szerencsére lett hozzá készítve, így amint jó minőségben volt fent online, azonnal megnéztem. Azaz megnéztük. A másik kedvenc szereplőm, Richard Harmon volt. A The 100 Murphyje. Egyszerűen imádom a színészt, ahogy Bellát is. Na de, hogy a filmről is beszéljünk. Több millió ember egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet bénázása miatt meghalt, de a “maradványaik” (marák) megmaradtak. Így Veronica (Bella Thorne) minden reggel az édesapjával reggelizik. Azonban egy nap megjelenik egy idegen a fürdőszobájában, akit még soha életében nem látott eddig. Amikor elkezd kérdezősködni az iskolában, hogy megjelenhetnek – e a maradványok bármikor, megismerkedik Kirkkel (Richard Harmon), aki már régóta nyomoz a “marák” után. A film során kiderítik, hogy miért történik mindez, ki jelent meg a fürdőszobában és mit akar. Érdekes az egész, bár a leírása alapján nem biztos, hogy nektek tetszeni fog, de az előzetes remélem meggyőz.

4. Keresés
Mostanában ezekre a filmekre vagyok rákattanva. Kicsi thrillek, kicsi nyomozás és egy kis dráma. Ez a film durván bővelkedik benne, David Kim (John Cho) 16 éves lánya eltűnik. Mindent megtesz azért, hogy megtalálja, de úgy érzi a rendőrség nem eléggé gyors. Az apa türelmetlenkedik, szinte mindenkit megkérdez, mindent kiderít, majd a rendőrség nyomra bukkan. De vajon milyen nyomra? Kicsit fordulatos a sztori. John színészi játéka isteni, még nem ismerem, de ettől a filmtől szinte beleszerettem. Kell egy kis angol tudás, hiszen amíg David keres, a googlen keres, meg messengeren keresztül ír. Nem biztos, hogy messenger, de nem jut eszembe a másik, amit az amerikaiak jobban használnak. Az előzetesből több minden kiderül. Ha még nem láttátok, mindenképp nézzétek meg.

5. Horror Park
Utolsóként pedig egy horrorfilm. Ezen műfajon belül ez tetszett a legjobban, azok közül, amiket nemrég láttam (Halloween, Hannah Grace holtteste, Körök). Teljesen beleéltem magam, hiszen a film egy horrorisztikus vidámparkban játszódik, ahová egy elmebeteg gyilkos is betéved. A sok maszkos közül ki tudja, hogy melyik az igazi, melyik nem. Na bennem is pont ez volt és el is vette a kedvem az ilyen parkoktól. Pedig egyszer szívesen elnéztem volna.. de így kihagyom. Mutatok egy előzetest, aztán döntsétek el Ti, hogy megnézitek – e. Viszont, ha már láttátok, írjátok meg róla a véleményeteket.

Melyik film a kedvencetek ezek közül. Hasonló témákban tudnátok ajánlani nekem? Ha láttátok ezeket, szívesen olvasom a Ti véleményeiteket is.
Puszi,
Ninaa