from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Most olyan vloggereket szeretnék bemutatni nektek, akiket érdemes követni és valószínűleg már feliratkozók vagytok Ti is, ahogy én, de meg kell őket említenem, mert tényleg a legjobbaknak tartom ezt a három leányzót.

Karin egy erdélyi gyönyörű nő, akit szerintem már 3-4 éve követhetek. Nagyon szeretem a csatornáját, mert eszméletlenül sminkel, nagyon szeretem hallgatni, ahogy beszél és kifejti a véleményét az adott témáról, közben pedig megmutatja nekünk a sminktrükkjeit és tippeket is ad. Egy egyszerű, de szerintem a magyar beauty youtuberek közt a leges legjobb csatorna az övé. A közel 160ezer feliratkozót abszolút megérdemli!

A másik hatalmas kedvencem, Vivi, a Fifty Pairs of Shoes csatorna vloggere és egyben blogger is. Fashion, beauty és lifestyle témákban mozog, a magyar fashion influencerek (használjuk ezt a gyönyörű szót is) szerintem a legjobb. Csak úgy, mint Karinnál, Vivinél is nagyon szeretem azt, ahogyan beszél és kifejti a véleményét, teljesen más témában mozognak, de mindketten profik! Az összeállításai fenomenálisak, nagyon divatosak és nem viszi túlzásba, szolid, de mégis csinos. A vlogjait is szeretem, mert mindig érdekes tartalmat tölt fel. Sajnos a feliratkozók száma jóval kevesebb, mint az előző kedvencemnél, a Fifty Pairs of Shoes közel 24 ezer követővel rendelkezik, ezért arra kérek mindenkit, akit érdekel a divat, és megkedvelte Vivit, iratkozzon fel hozzá, mert megérdemli. Nagyon is!

Az utolsó kedvencem akit megemlítenék, az Módis Gabrielle csatornája. A macskás videói után kattantam rá teljesen a csatornájára. Csodálatosak, édibédik és borzasztóak (mint általában a legtöbb cica) a szőrmókjai. Viszont nagyon szépen elmondja azt, amit én is gondolok a macskatartásról, a cicusok házban tartásáról és igen, én is #őrültmacskásnénivagyok. Továbbá a vicces tartalmak nála kezdődnek, egyszerűen baromi jól meg tudja csinálni és élethűen elő tud adni dolgokat, a terhességéről is viccesen beszélt, de mégis komoly maradt. Nem tudom, hogy csinálja, de nagyon megy neki. Mindezek mellett, gyönyörű sminkeket készít.

Ők azok, akiket két év után sem untam meg. Ha töltenek fel valamit, általában azonnal rákattintok. Egyébként rengetegen vannak, akiket követek, de valamiért egy idő után már nem érdekeltek. Nektek ki a kedvenc youtuberetek és miért?