2 ÉV | Boldog szülinapot fromninaa

Basszus. Teljesen kiment a fejemből a blog születésnapja. Bár elég morbid dolog egy platformnak, egy menhelynek, egy elzárt térnek ünnepelni a születésnapját, de mégis ezt szoktuk tenni, mi bloggerek. Viszont Ti is érzitek, hogy néha mennyire bele tudunk szeretni egy helybe, ami létezik, de mégsem foghatod meg, mégsem ölelheted át. Én most adnék egy nagy virtuális ölelést a blognak, hogy elfelejtettem a születésnapját.

 

Köszönöm, hogy vagy nekem!

Térjünk vissza a születésnapra. Valamit szerettem volna kitalálni, de úgy gondolom, hogy ezt a blogspotra való költözésem napjára tolom. Most egy kicsit a blogról, és az elmúlt két évről:

Szóval. Még 2016. július 10 – én nyitottam meg újdonsült blogom, fromninaa néven még a gportálon. Tudjátok, ezelőtt nem egy címen éltem vígan blogger életem, de úgy tűnik, már megtaláltam a helyem. Erről bővebben tavaly írtam a bs – re való költözésem napján. Aztán arról is írtam második bejegyzésként, hogy hogyan is kezdtem ezt az egész blogolósdit és miért is szeretem. Szóval ezeket, mint témákat már felhasználtam.

Az elmúlt egy évben itt a blogspoton több, mint 25 ezren jártatok. 39 feliratkozóm van. Ezt szeretném nektek nagyon szépen megköszönni. A legtöbbet olvasott poszt: Miért utálom Taylor Swiftet? (722 olvasó). Sajnos nem tudok több adatot mondani, mert ez a platform nem olyan kedves, hogy többet mutasson.

Köszönöm, hogy vagytok nekem. Hogy olvastok, hogy kommenteltek és mindenféle támogatást.

Boldog 2. születésnapot az én blogomnak!

2 hozzászólás “2 ÉV | Boldog szülinapot fromninaa” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük