100. bejegyzés | Veterán blogger tag

Sziiasztok! Ma elérkeztünk az oldal 100. bejegyzéséhez, amit már lehet, hogy sokszor átléptem.. de mindegy is. Ez a bejegyzés ismét egy tag lesz, amit Amy oldalán találtam és gondoltam mi sem lenne jobb, minthogy egy veterán blogger tag bejegyzéssel ünnepeljem meg a 100. posztom. A végén pedig jövök a nyereményjáték eredményhirdetésével is. Ne hagyjátok ki!

1. Hány éve blogolsz?
Huhh, ez nagyon nehéz kérdés. Durván 10 éve (de lehet van több is). Ha nem védtem volna le és emlékeznék még a bejelentkezésre biztosan meg tudnám nézni az első blogomon, hogy mikor is nyílt, de azt hiszem ez már veszett ügy.
 
2. Tartottál valaha hosszabb szünetet a blogolásban?
Hmm, ha jól emlékszem akkor egy – két hónap kihagyások akadtak, de ennél többet szerintem sosem tudtam távol lenni az írástól.
 
3. Mindig ugyanezt a nevet használtad?
Igen. Csak mindig változtattam valamin rajta. Régen Ninna volt, vagy NiNNa, most pedig ugye Ninaa. Egy évig használtam az Enn nevet, de hamar meguntam és hiányzott a Ninaa. A rajongói oldalak közt egyszer még az Ayát is használtam. Hogy az honnan jutott eszembe? Már fogalmam nincs. ^^"
 
4. Mindig ugyanezen a címen blogoltál?
Ahh, bárcsak igent írhatnék erre. Sokszor költöztem és bár a szívemhez nőtt már a fromninaa, néha még mindig elkap az érzés, hogy nem illik a blog témájához. Tekintve, hogy a legtöbbször ajánlókat hozok vagy véleményt írok. Szerintetek?
 
5. Változott az évek során a blogod témája?
Személyesként kezeltem mindig a blogjaimat. Mindig magamat adtam, magamról írtam, a témáim a kedvenceim köré épült, vélemények, ajánlók, tagek, ahogy itt is. Szerencsére sokat nem változtam. Annyi, hogy már a napjaimról nem igazán írok.
 
6. Milyen eszközöket használtál régen és milyeneket most a blogoláshoz?
Photoshopot használtam szinte mindig. Volt még egy képszerkesztő progi, de annak nem emlékszem a nevére ^^"

7. Vannak olyan olvasóid, akik a kezdetektől követik a munkásságodat?
Nehéz kérdés. Vannak olyanok, akik már igazán rég óta követnek. Kérdés hozzátok, ki ismerte a theidiot.gportal.hu – t? Tegye fel a kezét, írjon kommentet, nyomjon valamit. ^^.

8. Vannak bloggerek, akikkel már személyesebb kapcsolatot is kialakítottál?
Cassie – vel találkoztam már és imádom, Nórát is, aki kevés ideig blogolt, inkább rajongói oldalt szerkesztett, és még biztosan össze fogunk futni a jövőben pár bloggerínával. Ugye Blogger Közösség tagjai? :3

9. Megváltozott a környezeted hozzáállása a blogoláshoz, a te blogodhoz?
Hmm, talán tavaly kezdtem kibontakozni, mertem szólni a blogomról, de még mindig nem érzem azt, hogy ezt értékelnék a szeretteim, értenék miért csinálom. Párom mindig tudott róla, ő is néha butaságnak tartja, de hát ez van.

10. Szerinted miben fejlődtél leginkább a blogolás tekintetében?
Az íráskészségem és a közleményem. Régen nem mindig kezdtem a mondatot nagy betűvel, pontot sem igazán használtam, csak smileykat. Káromkodni is ritkán szoktam már és szerencsére kevesebb a smiley. Azt hiszem ezekben fejlődtem a leginkább. 

11. Akadt-e az életedben olyan lehetőség, amihez azért jutottál hozzá, mert blogolsz?
Sajnos még nem, de remélem a közeljövőben akad majd.

12. Van olyan téma, amiről megbántad, hogy írtál?
Régebben volt. Most már nincs ilyen. Kevesebb személyes bejegyzéssel érkezem, mert.. nem ide tartozik, de persze amit meg akarok osztani veletek, ami nyomja a szívem vagy épp boldoggá tesz, azt mindig kiadom magamból. 🙂

13. Mi az, amit ma már másképp csinálnál a blogodon/blogoddal, mint régen?
Ezt szerintem sokszor említettem már. Kevesebb személyes bejegyzés.

14. Melyik a valaha megírt kedvenc blogbejegyzésed?
A Született feleségek véleményem és amit Ti is szerettetek Miért utálom Taylor Swiftet? posztom.

15. Kaptál valaha olyan kritikát, ami miatt lényegesen megváltoztattál valamit a blogoddal kapcsolatban?
Szerintem nem. Viszont azt tudom, hogy páran hiányolják a designnel kapcsolatos bejegyzéseket, képeket, magát a designt. Szóval hamarosan vissza kéne hozni.

16. Szerinted mennyi ideig fogsz még blogolni?
Ameddig meg nem unom, ez pedig szerintem még egy ideig nem lesz. A témát kéne tökéletesíteni.

17. Mit gondolsz, mennyire sikerült az évek alatt a blogodon közvetíteni önmagadat, a személyiségedet?

Szerintem mindenkinek átjön a személyiségem. Mondjátok, ha nincs így. Írjátok meg, hogy szerintetek milyen vagyok a bejegyzések alapján! :3

18. Fogalmazd meg, mit jelent számodra a blogolás és a saját blogod!
Boldogságlöket, amikor leülhetek és arról írhatok, azt csinálhatom, amit szeretek. Sosem teher számomra.

19. Írj egy dolgot, ami szerinted igazán egyedi a blogodban, és kiemeli azt a tömegből!
Talán az, hogy próbálok megismertetni veletek olyan előadókat (Ismerd meg rovat), akik szerintem ismeretlenek a számotokra. Emellett természetesen a személyiségem is egyedi, hisz minden ember különleges 😉

20. Miért ez a blogos álneved?
Az életben is ezt használom, ha úgy van. És általában úgy van. 😉 Kivétel a hivatalos helyeken, meg a családban.

Puszi,
Ninaa

2 hozzászólás “100. bejegyzés | Veterán blogger tag” bejegyzéshez

  1. Abszolút a theidiot.gp óta ismerlek, bár sose volt merszem írni hozzád. Pedig olyan király cuccok voltak már akkor is a blogodon 😀 Örülök, hogy ismerhetlek, remélem, nemsokára személyesen is <3.

  2. Akkor te tényleg egy veterán blogger és az én kis törzsvendégem vagy! :3 Egyébként én is régóta követlek, bár dátumot nem tudnék írni! 😀 Írni én sem mertem igazán. Hahah. Kicsit különböző a stílusunk. 😀

    Én is remélem, hogy már az évben személyes talink is lesz :3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük